Jubilæumsfest

50 års jubilæumsfest.

Lørdag den 13. august afholdt vi en vellykket jubilæumsfest. Det blev en mindeværdig dag, hvor der var liv og glæde hele aftenen. 62 feststemte mennesker deltog. Det højeste antal vi kan huske.

Formanden, Arne holdt traditionen tro, velkomsttalen. Herefter præsenterede han Lars, som aftenens toastmaster.

Aksel, spillemand fra Køge, stod for musikken, og han gjorde det lige som vi kan lide det. Masser af fællessang og dansemusik. Aksel var nu ikke helt alene om at underholde. Der var adskillige beboere der også gav et nummer, til stor fornøjelse for alle os andre.

Doris, holdt en virkelig god tale om foreningen gennem årene. Efter Grethe og Erik har solgt, er Doris den der har boet her længst. Omkring 40 år.

Grill-kokken fra Hårlev, leverede maden. Det var hel-grillet pattegris, (en stor en af slagsen) plus lammekøller. Hertil var der ikke mindre end 6 forskellige slags tilbehør og hjemmebagt brød. Det var virkeligt godt. Kokken synes åbenbart så godt om os, at han lod sig skrive op til et hus en gang i fremtiden. (Kokke og sygeplejersker kan vi da heller ikke få nok af).

Lars fik styret os gennem festen, med en humor der bare skal opleves. Vi fik lært at holde mund, når han klapper 2 gange. Hvilke evner !!! Vi håber ikke, det er sidste gang han siger ja til dette vigtige og svære embede. Hatten af.

Dagen før festen så det ellers ikke så godt ud. Pladsen, hvor vi havde slået teltene op, var oversvømmet efter et voldsomt og længerevarende regnvejr. Per og Arne fik en god idé. Vi kunne flytte teltene ud på vejen og ved fælles hjælp blev alle 4 telte flyttet. Det fungerede fantastisk godt - vi kan virkelig arbejde sammen, når vi vil.

Til sidst vil vi (bestyrelsen) takke alle, der deltog i at gøre festen til en stor succes, og allermest festudvalget, der bestod af Pia og Lars, Janni og Per, Bjørn, Eilif, Olga, Hans og Elizabeth. De smukke borde samt loftdekorationer, stod Anne Marie for, og hun havde virkelig armene ude fra kroppen, for hun bagte også den skønne kage, vi fik til kaffen.

Tak til alle festdeltagere, der gjorde denne aften til en helt særlig sommerfest. Send endelig jeres pletskud til os, så vi kan få nogle billeder på hjemmesiden.