31-3-2013

Kære Venner

 

                  I morgen er det 1. april 2013, og vi glæder os til sneen smelter. 😀

 

Med denne hilsen får I oplysninger om, hvad der er værd at vide omkring foreningen i løbet af sommeren.

 

Container:

 

Som sædvanlig Kristi Himmelfartsdag d. 9. maj, kl. 9.00. Husk, der må ikke lægges noget brandbart på containeren. Det skal køres på genbrugspladsen. Køleskabe koster ekstra 200,- kr. at sætte på containeren, men det er gratis for jer selv, at køre på genbrug.

 

Pligtarbejde:

 

Foregår i år den 11. maj kl.10.00. Denne gang handler det om vejarbejde. Vi deles i grupper og der vælges en gruppeformand for hver gruppe. F.eks. dem der bor på Annasvej, skal arbejde på Annasvej o.s.v. De meget små veje bliver slået sammen til en gruppe. Mere om dette senere, når vi alle er samlet. Gruppen skal afgive 1-2 personer til Pladsen. De, der ikke møder op denne dag, skal udføre pligtarbejde på Pladsen en anden dag, som vi aftaler med vedkommende.  

Vi slutter, når vejen ser godt ud og som forslag kan I jo lave fællesspisning på jeres vej, hvis I synes. Det er spareprogram i år, så det er på eget initiativ. Vi vil dog sørge for, at der kommer en vogn rundt med læskedrikke i arbejdstiden.  

På denne dag vil ”Pladsen” først åbne kl. 15.00.

 

Generalforsamling:

 

Den 29. juni kl. 11.00. I vil få en indkaldelse med yderligere oplysninger.

 

Sommerfest:

 

Vil i år blive holdt d. 3. august. I vil få nærmere besked.

 

2. Container:

 

Er åben d. 28. september kl. 9.00.

 

Lidt påmindelser:

 

Der må brændes af i jerncontainer i haverne fra d. 1-12-2013 til 28-2-2014. Ingen afbrænding i havesæsonen.

 

Skraldecontainer er kun til en alm. pose køkkenaffald, og ikke store sorte sække med plasticflasker og andet, det skal kørespå genbrugsstationen. Hver pose køkkenaffald skal lukkes grundigt. Hvis containeren bliver ulækker, skal den rengøres og det er ikke gratis at få gjort. 

Vi beder jer om at vise godt naboskab, og måske lige tage noget med for naboen, når man alligevel kører. Man skal ikke nødvendigvis bo i Køge for at benytte genbrugsstationen.

I år vil containeren være åben oktober med, af hensyn til dem der holder efterårsferie. Det er ikke sådan, at åbningsperioden er forlænget, det er kun pga. efterårsferie.

 

Hold jeres p-plads, vej og hæk i pæn stand.

 

Husk at betale kontingent til tiden: 1- 6. I bedes selv udfylde girokortet. Vi skriver kun havenr. og navn på.

 

Der bliver lukket for vandet den 1. november.

 


 

Det var alt for denne gang. Vil ønsker jer alle en lys og dejlig sommer.

 

Hilsen fra bestyrelsen i H/F Vennelyst.